Артикул: 53584

Q Acoustics Q 5020 SPEAKERS Oak(QA5026)

ШОУРУМ | ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Наявність уточнюйте
30 917 грн. пара
3 164 грн. x12

Доставка

Безкоштовна доставка в Україні, купуючи від 2000 грн!

  • Самовивіз
  • — З нашого офісу безкоштовний
  • — З відділення Нової Пошти безкоштовний
  • Кур'єром
  • — За вказаною адресою безкоштовний

Оплата

Готівка, Безготівка, Оплата частинами, Миттєва розстрочка

Гарантія та Сервіс

— 12 місяців офіційної гарантії

Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Q Acoustics Q 5020 SPEAKERS Oak(QA5026) Опис

Серія акустики Q Acoustics 5000: C3 Continuous Curved Cone та інші технології з лінійки Concept. Q Acoustics випустила лінійку колонок 5000, що за своїм рівнем виявилася між моделями 3000i і старшою серією Concept. В останній, до речі, запозичено багато технологій кабінетів та драйверів Q Acoustics 5000. Зокрема, це конструкція НЧ/СЧ-динаміків C3 Continuous Curved Cone, про яку Q Acoustics заявила, що C3 сформує технологічну платформу на довгі роки.

Йдеться про суцільний увігнутий дифузор без пилопащитного ковпачка, що працює в основному в поршневому режимі. Для цієї конструкції заявлено зменшення гармонійних спотворень та більш плавне з'єднання з частотним діапазоном твіттера – те, що Q Acoustics досі і так непогано виходило.

Крім динаміків C3 Continuous Curved Cone, колонки Q Acoustics 5000 отримали герметизовані механічно ізольовані від передньої панелі твіттери. Система внутрішніх розпірок P2P (Point-2-Point) забезпечує корпусам визначну жорсткість, причому саме там, де потрібно. Крім того, два старші напильники лінійки, моделі 5040 і 5050, оснащені вирівнювачами тиску Гельмгольця (HPETM): вони покликані усунути властиві вертикальним «вежам» резонанси на певних частотах.

Крім цих самих «веж» до серії Q Acoustics 5000 також увійшли поличники 5010 і 5020 (другі, більші – швидше, стійкий варіант), а також гучномовець центрального каналу 5090. Всі п'ять моделей серії 5000 отримали ламіновані шаром бутилкаучуку передні . В іншому корпусі можуть мати чотири варіанти обробки: Satin Black, Satin White, Santos Rosewood або Holme Oak.

Напилки 5040 та стійки 5020 вже з'явилися у продажу; полична 5010 та центральний канал 5090 обіцяні у травні. Поки немає даних про великі напилки 5050 ні цін, ні термінів постачання. Серія акустичних систем Q Acoustics 5000 ідеально поєднується як комплекти для домашнього кінотеатру.

Конструкція середньо-басового драйвера

У основі конструкції СЧ/НЧ-динаміка лежить C3 Continuous Curved Cone™. Геометрія конуса вимагає хорошої потужності двигуна для оптимальної продуктивності. Потужні магніти з'єднані з великими звуковими котушками збільшення потужності двигуна. Результатом є збільшення потужності та контролю на 50% порівняно з аналогічним динаміком зі звуковою котушкою діаметром 25,4 мм. Результатом є покращення динамічного діапазону динаміка, особливо в області низьких частот.

Конструкція високочастотного драйвера

Заснований на принципі конструкції твіттера, використаному в новітній серії Concept, високочастотний динамік герметично закритий і механічно ізольований (плаваючий) від перегородки, щоб запобігти модуляції внутрішнього тиску всередині корпусу і середньо-/ низькочастотного динаміка. Внутрішня камера також ретельно вентилюється для зниження спотворень, а нижня точка кросовера забезпечує плавну інтеграцію через область кросовера.

"C3" Continuous Curved Cone™ (Безперервний вигнутий конус™)

Профіль C3 Continuous Curved Cone™, що є справжнім досягненням в області елементів конструкції середньо- та низькочастотних динаміків, є результатом великих досліджень та експертних розробок, покликаних поєднати переваги басів, властивих традиційному конічному дифузору, з контролем високих та середніх частот. розширюється конуса.

Переваги створення єдиного безперервного плавного профілю кривої очевидні. Його відмінна дисперсія, поряд із добре контрольованою частотною характеристикою та зниженим рівнем гармонічних спотворень, забезпечує більш плавну інтеграцію з твитером. Динаміка глибоких басів також чудова, завдяки цьому, а також щільнішому, загасаючому низькочастотному звуку, що забезпечує велику гнучкість при розміщенні динаміків поблизу стін прослуховуючої кімнати.

Характеристики

  • Серія: 5000
  • Акустичне оформлення: Фазоінверторний тип
  • Розташування фазоінвертора: Позаду
  • Кількість смуг: 2
  • Кількість динаміків: 2
  • Чутливість, Дб: 87.90
  • Підведення потужності підсилювача Вт.: 25-100
  • Частота, Гц: 53-30000
  • Частота поділу кросовера, Гц. 2500
  • Опір, Ом: 6 (Мінімальний 3,3)
  • ВЧ-динамік: 1x25мм
  • СЧ/НЧ-динамік: 1х125мм
  • Клеми: пара
  • Розміри (ШхВхГ), мм: 180x284x293
  • Вага, кг: 7
Прочитайте все

Q Acoustics Q 5020 SPEAKERS Oak(QA5026) характеристики

Категория
Виробник
Чутливість
До 86 Дб
Максимальна потужність
80 - 99 Вт
Потужність (Вт)
10-100 Вт
Опір (Ом)
6
Чутливість
87 дБ
Частотний діапазон
53-30000
Колір
Світле дерево
Вага
7.0000
Розмір
180x284x293
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
Великобританія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук