Артикул: 50615

Sonus Faber Olympica center graphite

ШОУРУМ | ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Відсутній на складі
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Sonus Faber Olympica center graphite Опис

Як все, що народжується в Італії, акустичний бренд Sonus Faber сповнений протиріч. Натуральні природні матеріали поєднуються з синтетичними, технології часів Страдіварі поєднуються з результатами сучасних наукових розрахунків, ручна праця на виробництві є сусідами з роботизованими лініями. Втім, детальний аналіз показав що, незважаючи на виставлені на показ дерев'яні лаковані панелі, використання форм музичних інструментів та імен скрипкових майстрів, істотніший внесок у формування якісного звуку роблять високоточні інженерні розрахунки та високотехнологічні матеріали. Формула успіху Sonus Faber очевидна: класика зовні, щоб тішити око, і хайтек усередині, щоб тішити слух.

Olympica. Цей проект – данина поваги відомому італійському архітектору епохи розквіту Ренесансу Андреа Палладіо (Andrea Palladio -1508 – 1580), який народився у місті Віченца (де знаходиться штаб-квартира фірми Sonus Faber) та побудував багато шедеврів, серед яких Собор Сан-Джорд площі Святого Марка у Венеції. Наприкінці свого життя він спроектував і почав будувати Teatro Olimpico у рідному місті, але не встиг закінчити свою роботу.

Основна мета проекту Sonus Faber Olimpica – це гучномовці, які вражають своїм дизайном та викликають позитивні емоції зовнішнім виглядом. Тому були використані «фірмові» матеріали – горіхове дерево (для верхньої та бічних панелей), а для фронтальної – шкіра. Як завжди, проект створювали з нуля, жоден елемент, жодна комплектуюча деталь не було взято у попередніх моделей. Конструкція корпусу – це квінтесенція досвіду, набутого під час створення флагманської АС Aida та класичної Liuto. Однак особливість нової Olympica в асиметричності корпусів, що допомагає звести нанівець внутрішні резонанси і в той же час розмістити нову систему фазоінвертора.

Поверненням до традиційних цінностей стала лінійка Olympica, випущена в 2013 році, - вона займає проміжне місце між недорогою Venere і топовою Homage. У конструкції корпусу знову використовуються дерев'яні бруски - поєднання горіха та клена, як у класичних моделях. Але реалізовано акустику вже в новому профілі ліри, з фірмовим акустичним оформленням «Stealth reflex».

Усі динаміки розроблені спеціалістами Sonus Faber. 29-мм твітер аналогічний тому, що був використаний в моделі Aida. Середньочастотний випромінювач оснащений 150-мм дифузором із суміші целюлозних, бавовняних та інших натуральних волокон, а низькочастотний драйвер має тришаровий целюлозно-полімерний дифузор та 1,5-дюймову звукову котушку. Кросовери побудовані за технологією Paracross topology.

Зараз у лінійці Olympica налічується чотири моделі: поличник Olympica I, два напільники Olympica II та Olympica III та АС центрального каналу Olympica Center. Моделей небагато, але цілком достатньо, щоб можна було вибрати не тільки стереопару, але й зібрати кілька варіантів повноцінних комплектів АС для домашнього кінотеатру.

Основні характеристики Sonus Faber Olympica Center

  • Матеріал оздоблення: Шкіра/шпон
  • Потужність максимальна, Вт: 300
  • Потужність рекомендована Вт: 50
  • Чутливість, дБ: 88
  • Опір, Ом: 4
  • Частотний діапазон, Гц – кГц: 50 – 30
  • Кількість динаміків, шт: 4
  • Кількість смуг, шт: 3
  • Динамік ВЧ: 29 мм
  • Динамік СЧ: 80 мм
  • Динамік НЧ 2 х 150 мм
  • Фазоінвертор: є
  • Частота розділу кросовера, Гц/кГц: 250/2,5
  • Габарити, мм: 443 x 438 x 310
  • Вага, кг: 17
Прочитайте все

Sonus Faber Olympica center graphite характеристики

Виробник
Потужність (Вт)
30 - 100 Вт
Опір (Ом)
4
Чутливість
88 дБ
Частотний діапазон
Гц - кГц: 50 - 30
Колір
Темне дерево
Вага
17.0000
Розмір
443 x 438 x 310
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
Італія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук