Артикул: 30600

AUDIO-TECHNICA ATW-1702

ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Нет в наличии
Снято с производства
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

AUDIO-TECHNICA ATW-1702 Опис

AUDIO-TECHNICA ATW 1702 є високочастотною цифровою мікрофонною радіосистемою. Радіосистема включає переносний односпрямований динамічний мікрофон/передавач ATW-T1002 і камерний приймач ATW-R1700.

Цифрова мікрофонна радіосистема AUDIO-TECHNICA ATW-1702 спеціально розроблена для роботи з відеокамерами, цифровими дзеркальними, бездзеркальними та іншими видами камер через з'єднання холодний або гарячий черевик. ATW-1702 забезпечує природний та чистий звук, а також абсолютну надійність роботи. Встановлення, налаштування та використання радіосистеми максимально прості та зручні.Для додаткової зручності експлуатації приймач та передавач системи мають компактний та сучасний LCD дисплей.

Накамерний приймач ATW-R1700 – легкий та дуже компактний. Він оснащений незалежним виходом на навушники та на вибір балансним або небалансним аудіо виходом на роз'ємах 3,5 мм. Живиться приймач від Li-Ion акумуляторної батареї та має індикатор заряду батареї.

Мікрофонна камера радіосистема AUDIO-TECHNICA ATW-1702 має діапазон частот 2.4 ГГц, який абсолютно невразливий до ТV і DTV сигналів. При тому, що одночасно можуть бути використані до 8 каналів, гарантована відсутність перешкод.

Основная особенность цифровой радиосистемы AUDIO-TECHNICA ATW-1702 System 10 с ручным передатчиком – это три параметра разнесения сигналов: частота, время, пространство. При частотном разнесении во избежание помех использованы сигналы, которые передаются на нескольких частотах. При временном разнесении использованы сигналы, сдвинутые относительно друг друга по времени.При разнесении в пространстве с целью максимизации целостности сигнала использованы две антенны для передатчика и две антенны для приемника. Автоматический выбор частоты способен обеспечить абсолютное отсутствие помех и идеальный чистый звук.

Цифрова вокальна радіосистема з ручним передавачем AUDIO-TECHNICA ATW-1702 System 10 – це радіосистема нового покоління від одного з провідних виробників звукового обладнання, японського бренду AUDIO-TECHNICA, що вже вподобав поціновувачам хорошого звуку в усьому світі.Радіосистема відповідає всім вимогам сучасності, забезпечує якісну чисту передачу звуку, повну відсутність перешкод та досконалу зручність встановлення, налаштування та експлуатації.

Технічні характеристики AUDIO-TECHNICA ATW-1702:

  • Кількість каналів: 8;
  • Частотная черта: 20 Гц – 20 кГц;
  • Частотный спектр: 2.4 MHz;
  • Три параметри рознесення сигналу (частота, час, простір);
  • Автоматичний вибір частоти;
  • Збалансований XLR, незбалансований вихід 1/4 типу Джек.
Прочитайте все

AUDIO-TECHNICA ATW-1702 характеристики

Виробник
Колір
Чорний
Вага
0.2800
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
Японія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук