Артикул: 100440

Pioneer DJM-5000

ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Нет в наличии
Снято с производства
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Pioneer DJM-5000 Опис

Pioneer DJM-5000-це інноваційне аудіо Miksher, розроблений спеціально для зростаючої кількості мобільних ді-джеусів. Він надає їм додаткові кошти для розширення своїх музичних можливостей.

Нова модель DJM-5000, широко орієнтована на різні цілі, пропонує нові функції, такі як багатосезонні аудіовиходи, три входи аудіо мікрофона, розширені розмови, 96 кГц / 24-бітна semlit, аудіо-Процесор максимізатора звуку, можливості кон'югації MIDI та побудована звукова карта.

Змішувач розроблений для встановлення стійки, доповнюючи моделі MEP-7000 та SEP-C1-мультиффункціональні системи, що забезпечують підтримку мобільних ді-джеїв.

«Сфера мобільних дейдінгів продовжує залишатися основою індустрії ді -джеїв в цілому, і її розвиток в даний час вимагає ще більших можливостей від такого важливого компонента, як дистанційний контроль змішувача.Новий змішувач DJM-5000 Pioneer пропонує ді-джеям більшу гнучкість у впровадженні своїх музичних ідей та виступів, оскільки це поєднання п'яти в одному з таких важливих продуктів, як мікрофонний ефектор, аудіоінтерфейс, контролер MIDI, аудіо-Процесор та другий зональний змішувач », - сказав Метт Девер, віце -президент відділу професіоналів та візуального обладнання Pioneer."Від невеликих клубів та кафе для відпочинку до великих залів цей змішувач може легко знайти своє застосування в найрізноманітніших областях музичної діяльності".

Оволодіння аудіовиводом

DJM-5000 використовує два гнучкі режими аудіо-UTER: Multi-Zone та Standard. У мультизонному режимі аудіовихід Miksher може бути спрямований одночасно на декількох джерелах звуку, які, в свою чергу, транслюватимуться на дві різні області чи кімнати.Наприклад, ця інноваційна функція дозволяє DJ передавати легку музику з окремого джерела, наприклад, від MP3 -плеєра до зони відпочинку, і в той же час виводити енергійну музику від цифрових гравців до головного танцювального майданчика.
Крім того, для сигналу з мікрофона ви також можете вибрати дві різні зони окремо, що дає МС повне свободу в його роботі під час трансляції в обох звукових зонах. У стандартному режимі всі чотири аудіо виходи надсилаються в одну область, наприклад, на основний танцпол.

Один раз, два, три - мікрофон

Виняткову особливість змішувача DJM-5000-це вперше представляє технологію розширеної розмови про*, яка послаблює частоти в середині вокального діапазону музики, яку грає ді-джей, тоді як MC використовує мікрофон.Розширена функція розмови над функцією розроблена для того, щоб відрізнити сигнал мікрофона від МС, не зменшуючи загальний рівень гучності головного сигналу.Аудіовихід за допомогою цієї функції може бути належним чином регулюється на двох рівнях, використовуючи спеціальну ручку управління на передній панелі.
DJM-5000 також включає три входи мікрофона, два з яких є незалежними симетричними входами для використання МС або вокаліста.Кожен мікрофонний канал має окремий контроль гучності, а також три -гладовий еквалайзер для поліпшення якості звуку та зручного контролю звуку.Крім того, частина мікрофона змішувача оснащена чотирма різними ефектами: реверберація, ехо плюс дієслово, октавер та крок для подальшого покращення якості вокального звуку.

Високоякісний аудіо

Навіть краще, ніж у DJM-1000 і навіть у легендарному DJM-800, Pioneer покращив аудіовинук у своїй новій моделі DJM-5000.Новий змішувач використовує аналого-цифровий перетворювач 96 кГц/24-біт, а також 32-бітний цифровий процесор сигналу (DSP), щоб забезпечити найвищу якість якості звуку на виході під час процесу змішування.

Для того, щоб майже повністю усунути втручання з боку інших пристроїв або силових кабелів, в DJM-5000 використовував коротший шлях передачі сигналу, спрямований на зменшення ефектів шуму завдяки використанню потужного джерела живлення для стабілізації напруги, а також RCA подвійного екранного входу.
Крім того, для можливості відтворення стиснених звукових файлів DJM-5000 був оснащений вбудованим аудіопроцесором під назвою Sound Maximizer, який оптимізує діапазон низької та високої частоти.

Функція Dynamics покращує звук у нижчому діапазоні частот до восьми децибелів для додавання щільності басів, що особливо корисно, коли джерела звуку не має достатнього сигналу низького рівня.

Функція «чіткості» розроблена для регулювання рівня посилення середніх та високих частот у діапазоні до чотирьох додаткових децибелів і гарантує яскравіший і чистий звук.Налаштування чистоти звуку покращує відчуття поділу діапазонів частот, зосереджуючись на середніх та високих частотах, навіть на низькому рівні обсягу.

Покращений контроль та комунікація


DJM-5000 оснащений шестиканальним (трьома стереопарами) USB-аудіо-інтерфейсом. Що, серед іншого, дозволяє безпосередньо підключити його до USB -інтерфейсу ноутбука або ПК **, не використовуючи додаткову зовнішню звукову карту.У зв'язку з цим ми можемо сміливо сказати, що цей пульт дистанційного керування має всю функціональність та гнучкість використання контролера MIDI.

Шістдесят один елемент управління сімдесяти трьох кнопок, ручок та повзунків DJM-5000 дозволяє перенести свої дії для передачі повного управління управлінням дистанційним керування Міді-Сумісне програмне забезпечення для ді -джея чи музиканта.


Додаткові функції DJM-5000:

Цифрові входи - два цифрові входи дозволяють підключати цифрові джерела з цифровими виходи для найкращої якості сигналу без погіршення
Піковий лічильник каналу рівня сигналу має різнокольоровий 10-сегментний шкалу світлодіодних індикаторів для швидкого візуального визначення рівня звукового сигналу
Три -блен -еквалайзер -наявність трьома еквалайзера (високі, середні, низькі частоти) для кожного каналу, зміна діапазонів у діапазоні від -26 дБ +6 дБ
Перемикач Crossfider -це можливість легкого -використання каналу для виходу через Crossfider для зручності використання
Параметрична крива регулювання Crossfider дозволяє регулювати криву Crossfider відповідно до будь -якої з трьох моделей
Fader Start Play - це здатність змішувача автоматично керувати пристроєм запуску/Cue, таким як Pioneer CDJ або MEP Player через простий рух Crossfider або Fader каналу
Формат стійки-змішувач виготовлений у 5-дюймовому широкій стійці, яка зручно під час монтажу та встановлення, ідеально підходить для клубів та студій.

* Вперше технологія представлена ​​10 серпня 2009 року
** Сумісність з Windows та Mac. Три стерео виходи можуть бути призначені лише при використанні програмного забезпечення, сумісного з ASIO.

Технічні характеристики DJM-5000:

Висока якість звуку 96 кГц/24 біт
USB -аудіоінтерфейс для прямого комп'ютерного з'єднання

Випуск зони для контролю рівня гучності у двох різних приміщеннях

Три мікрофонні канали з чотирма ефектами

Розширена функція розмови

Максимізатор звуку

Призначена функція USB-MIDI для підключення та управління комп'ютером

Канали

Канали: 4
Еквалайзер каналу: 3 смуги
Діапазон еквалайзерів: -26 ~ +6 дБ
Тип індикатора рівня: Dannel>
Розмір індикатора рівня: 10 сегментів

Вхід

CD/лінійний вхід: 6
Цифровий вхід (коаксіальний): 2
Вхід мікрофона (тип XLR): 1
Вхід мікрофона (1/4 "телефону): 1
Вхід мікрофона (XLR/Combo Combo): 1
Повернення (1/4 "введіть телефон): 1
USB (USB-Soundcard): 3 (44,1/48 кГц, 16/4bit)

Виходи

Базовий вихід (тип XLR): 1
Основний вихід (тип RCA): 1
Виведення зони (XLR): 1
Виведення монітора (1/4 "телефону): 1 (T.R.S)
Вихід до запису (тип RCA): 1
Вихід відправити (1/4 "введіть телефон): 1

Майстер

Баланс головного каналу: так
Стерео/моно: так перемикач
Розмір індикатора рівня: 10 сегментів
Регулятор вихідного сигналу головного каналу: так

Зонна секція

Розмір показників
10 сегментів
Заглення на виведення зони: Так

Перехрестя


Перехресний тип: вуглецева рейка
Параметрична крива FADER: 3
Призначений: Так
Моніторинг
>

Монітор на робочому місці: так

Ефекти/пробовідбірник

Максимізатор: Так
Мікрофон

Мікрофонне з'єднання: XLR/Телефонне комбінація (x 1), xlr (x1), телефон (x1)
Еквалайзер мікрофона: 3 смуги
Діапазон еквалайзера мікрофона: -12 ~ +12 дБ
Функція переговорів: Тервування
Обмін функції розмови: Так
Розширена функція розмови: Так (нормальний/вдосконалений)

Ефект

4 ефекти (реверберація, ехо+дієслово, октавер, крок)

Міді


Призначені канали: 61
Вийдіть з MIDI: 1 (через USB)
MIDI VCL/OFF: Так

Загальна інформація

Розміри (w x in x g): 482,6 x 107,8 x 225,1 мм
Вага: 8,9 кг
Споживання електроенергії: 33 Вт
Співвідношення сигналу/шум: лінійний вхід: 102 дБ
Співвідношення сигналу/шум: мікрофон: 84 дБ
Нелінійні спотворення: 0,005%
Перехресне втручання: 80 дБ

Прочитайте все

Pioneer DJM-5000 характеристики

Виробник
Аудіо входи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR, Цифровий коаксіальний, Фонокоректор MM
Аудіо виходи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR, Аналоговий 6.3mm jack, TRS
Колір
Чорний
Вага
8.9000
Розмір
482.6 x 107.8 x 225.1
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
Японія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук