Артикул: 39118

Pioneer DDJ-1000 + Подарунок

Особлива пропозиція
Наявність уточнюйте
81 874 грн.
8 379 грн. x12

Доставка

Безкоштовна доставка в Україні, купуючи від 2000 грн!

  • Самовивіз
  • — З нашого офісу безкоштовний
  • — З відділення Нової Пошти безкоштовний
  • Кур'єром
  • — За вказаною адресою безкоштовний

Оплата

Готівка, Безготівка, Оплата частинами, Миттєва розстрочка

Гарантія та Сервіс

— 12 місяців офіційної гарантії

Подарунки

Ваш товар: Pioneer DDJ-1000
81 874 грн.
+
+
Knowledge Zenith ED9 Mic
800 грн.
1 грн.
=
81 876 грн.
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Pioneer DDJ-1000 Опис

Pioneer DDJ-1000 – это DJ контроллер с 4 каналами, оборудованным элементами управления программным обеспечением rekordbox dj.

Має невеликі габарити та легку вагу, що суттєво спрощує транспортування даного пристрою. Функціонал включає всі необхідні можливості для зведення треків і скретчингу.

Контролер Pioneer DDJ-1000має 4 деки, перемикатися між якими можна за допомогою кнопок Deck Select. На кожній з них присутні по 8 прогумованих педів, що призначаються, з чутливістю до сили натискання та індикацією, яка змінює свій колір залежно від обраної функції. Доступні такі режими роботи педів: Hot Cue, Pad FX 1 і 2, Beat Jump, Beat Loop, Sampler, а також Key Switch.Присутні фейдери Tempo для точної синхронізації треків, що мікшируються, за темпом. Кнопки Play/Stop та Cue також розташовуються на деках.

Головною особливістюПионер ДЙ-1000є міцні джоги діаметром 202 мм із алюмінію, в які вбудований РК-дисплей, що відображає темп, частотну характеристику, тривалість, тональність композиції та інші характеристики. Параметри на екрані можна настроювати відповідно до ваших потреб, наприклад, можна залишити лише темп і тональність.Джоги чудово передають тактильні відчуття як від справжніх вінілових пластинок і мають регулятор плавності ходу, що сприяє приємному та ефективному скретчингу.

Мікшер контролера Pioneer DDJ-1000включає 3-смуговий еквалайзер, фільтр, регулятор ослаблення/посилення рівня, кнопку Cue і 9-ступінчасту індикацію гучності для кожного з 4 каналів. Для кожного каналу можна вибрати джерело сигналу: USB A, USB B, Line або Phono входи.На майстер-секції розташовуються кнопка Cue, регулятор рівня моніторингу, загальної гучності і регулятор балансу між треком, що програється, і треком на черзі (Cue/Master). Мікшер також оснащений фейдерами для всіх каналів та кросфейдером Magvel, який спеціально розроблений для тривалого використання.

 

Пионер ДЙ-1000включає 2 блоки ефектів для надання унікальності вашим композиціям. Є ефекти Beat FX, серед яких нові Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle та Low Cut Echo, а також 10 класичних ефектів. Sound Color FX включає Noise, Filter, Pitch і Dub Echo.Є секція керування параметрами мікрофонних входів, в якій є регулятори гучності та 2-смуговий еквалайзер.

Пионер ДЙ-1000має 4 входи Line на роз'ємах RCA, 2 з яких можуть використовуватися як Phono, для цього передбачено спеціальний перемикач. Входи для мікрофона представлені комбінованим роз'ємом 1/4" Jack TRS/XLR та стандартним 1/4" Jack TRS.Пристрій має вихід на 2 роз'ємах XLR, вихід на 2 роз'ємах RCA, вихід для моніторингу (Booth) на 2 роз'ємах 1/4" Jack TRS, а також 2 виходи для навушників на роз'ємах 1/4" Jack TRS та 1/8" Jack TRS: 2 порти USB to host для підключення одного або декількох комп'ютерів, передача даних здійснюється у форматі 24 біт/44.1 кГц.

Контролер Pioneer DDJ-1000здатний запропонувати діджею як всі необхідні функції для мікшування треків, так і ряд особливостей, які здатні вивести музику на новий рівень. Інструмент повністю оптимізований для концертної діяльності та не вимагатиме нічого, крім комп'ютера з програмою rekordbox dj, ліцензійний ключ для якої надається в комплекті.

Особливості DJ контролера Pioneer DDJ-1000

Чотирьохканальний DJ контролер

Джоги по 202 мм з РК-дисплеєм

8 педів з функціями Hot Cue, Pad FX, Beat Jump, Beat Loop, Sampler та Key Switch

14 ефектів Beat FX та 4 ефекти Sound Color FX

Зносостійкий кросфейдер Magvel

2 мікрофонні входи

2 виходи для навушників

Ліцензійний ключ для rekordbox dj у комплекті

Характеристики DJ контролера Pioneer DDJ-1000

Тип DJ контролер
Канали чотири
Джогі є, 2 x 202 мм з РК-дисплеєм
є, 2 x 8 педів з кольоровою індикацією
Кросфейдер є, Magvel
Типи ефектів 14 типів Beat FX, 4 типи Sound Color FX
Входи 4 x 2RCA line in (ch 1-4), 2 x 2RCA line/phono in (ch 3-4), 1 х 1/4" Jack TRS balanced mic 1 in, 1 х Combo Jack/XLR balanced mic 2 in,
Виходи 2 x XLR master out 1, 2 x RCA master out 2, 2 x 1/4" Jack TRS balanced booth out, 1 х 1/4" Jack TRS phones, 1 х 1/8" Jack TRS phones
Аудіоінтерфейс 24 біт/44.1 кГц
Частотний діапазон 20 Гц - 20 кГц
Співвідношення сигнал/шум 112 дБ
Коефіцієнт гармонійних спотворень <0.002% (УСБ)
УСБ є, 2 x USB to host (type B)
МИДИ ні
Аксесуари у комплекті адаптер живлення, USB кабель, ліцензійний ключ для rekordbox dj
Габарити 708 х 73.4 х 361.4 мм
Вага 6 кг
Прочитайте все

Pioneer DDJ-1000 характеристики

Категория
Виробник
Аудіо входи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR, Фонокоректор MM, Фонокоректор MC, TRS
Колір
Чорний
Вага
6.1000
Розмір
708 х 73,4 х 361,4 мм
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
Японія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук