Артикул: 37744

SENNHEISER GSX 1000

ШОУРУМ | ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Відсутній на складі
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

SENNHEISER GSX 1000 Опис

Аудіо підсилювачГСХ 1000зі стереофонічним процесором обробки звукуСенгейсер(технологія Binaural Rendering Engine) призначений насамперед для геймерів. Інноваційний алгоритм об'ємного звучання 7.1 Virtual Surround розроблено з урахуванням вимог сучасного професійного геймінгу. Відчуйте новий рівень об'ємного звуку.

Об'ємний звук
Створений спеціально для роботи з ігровими програмами, аудіопідсилювач GSX 1000 оснащений стереофонічним процесором обробки звуку. Інноваційний алгоритм об'ємного звучання 7.1 Virtual Surround розроблено з урахуванням вимог сучасного професійного геймінгу. Відчуйте новий рівень об'ємного звуку. Аудіопідсилювач GSX 1000 працює як з ПК, так і з Mac.

Можливість швидко налаштувати звук
Виконаний у стильному та міцному корпусі, GSX 1000 забезпечений інтуїтивно зрозумілою сенсорною LED-панеллю та алюмінієвим кільцем, за допомогою якого можна швидко та просто відрегулювати гучність звуку, буквально одним дотиком пальця. Додаткові драйвери не потрібні. Тому з GSX 1000 вам не потрібно буде щоразу виходити з гри, щоб змінити аудіопараметри.Крім того, модель дозволяє зберігати до чотирьох варіантів власних налаштувань.

Винятковий обсяг
GSX 1000 із виділеним цифро-аналоговим перетворювачем, для якого не потрібні додаткові драйвери, створений для того, щоб надовго стати надійною основою вашого ігрового звуку. Більш того, підсилювач дозволяє з високою точністю налаштовувати не тільки звук у грі, але й звук ігрового зв'язку, для цього у GSX 1000 передбачені роздільні входи та органи керування.Крім еквалайзера з найширшим діапазоном налаштувань з GSX 1000, ви також можете налаштовувати рівні реверберації, для більш точного і повного відчуття різного роду фізичних просторів під час гри.

Інтуїтивне керування
Коли підсилювач не використовується, його червоно-чорний дисплей поступово згасає, щоб не відволікати вас від геймплею, і знову спалахує, як ваша рука виявляється поруч. Функція Sidetone дозволяє швидко змінювати рівні гучності мікрофона та регулювати власний голос в ігровому чаті.З GSX 1000 також зручно перемикатися між ігровою гарнітурою та динаміками без необхідності постійно перепідключати кабелі.

Технічні характеристикиСенгейсер ГСХ 1000

Вхід
3.5 мм jack
митроус
Вихід
3.5 мм mini-jack
Опір навушників
16 – 150 Ом
Частотний діапазон
0 Гц – 48 кГц
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНД, THD)
0.005%
живлення
Від джерела звуку
Комплектація
Підсилювач
USB кабель
Документація

Прочитайте все

SENNHEISER GSX 1000 Відео та огляд

SENNHEISER GSX 1000 характеристики

Виробник
Колір
Чорний
Гарантія та сервіс
24 місяці офіційної гарантії
Країна виробник
Німеччина
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук