Артикул: 32669

Accuphase C-2450

КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Наявність уточнюйте
565 500 грн.
57 870 грн. x12

Доставка

Безкоштовна доставка в Україні, купуючи від 2000 грн!

  • Самовивіз
  • — З нашого офісу безкоштовний
  • — З відділення Нової Пошти безкоштовний
  • Кур'єром
  • — За вказаною адресою безкоштовний

Оплата

Готівка, Безготівка, Оплата частинами, Миттєва розстрочка

Гарантія та Сервіс

— 12 місяців офіційної гарантії

Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Accuphase C-2450 Опис

Accuphase C 2450 це попередній підсилювач абсолютно нового покоління і Top-of-the-line якості, в якому застосований патентований аналоговий балансний регулятор гучності - AAVA.

Аццуфасе Лабораториес, Нц.(Спочатку відомий як Kensonic Laboratories, Inc.) – Японський виробник High-End електроніки. Компанія Accuphase Laboratories утворена у 1972 році опальним інженером корпорації Kenwood – Jiro Kasuga.Kasuga не був згоден з позицією Kenwood у підході до розробки апаратури, багато його розробок так і не доходили до серійного виробництва через комерційну невигідність для корпорації. Після низки переговорів із керівництвом Kenwood Kasuga створює бренд Kensonic, куди переманює кілька провідних інженерів із компаній Marantz та Luxman.

НазваАццуфасебуло складено з префіксу «ACCU» - від слова accurate, "точний", та слова PHASE, "фаза", яка є найважливішою характеристикою технології відтворення звуку. Дана торгова марка дуже підходить для продукції компанії, оскільки відображає цю та інші важливі характеристики та проникає у найглибші технології відтворення звуку.

У нескінченній боротьбі за найкращу якість, яка потребує дуже високого рівня організації виробництва, було вирішено відмовитися від конвеєрних методів. У зв'язку з цим обсяги виробництва обмежені, і продукцію марки Accuphase можна придбати лише в деяких спеціалізованих магазинах.
Апаратура Accuphaseне схильна до капризів моди, оскільки створюється, перш за все, заради дійсно високої вірності відтворення звуку. Це і є основна причина, через яку ця продукція не стала предметом масового виробництва.
Найновіший регулятор гучності AAVA забезпечує неймовірну гладкість звучання та абсолютно комфортне прослуховування музики на різних рівнях гучності. У попередньо встановлено процесор AAVA який поступово змінює рівень сигналу в залежності від положення регулятора гучності. Результуючий струм дає змінний коефіцієнт посилення ланцюга, який регулює гучність музичного сигналу.Відповідний струм об'єднується і перетворюється на напругу на перетворювачі (I-V) перед відправкою на наступний етап. Підсилювачі безпосередньо змінюють коефіцієнт посилення і дозволяють досягти зміни гучності без зміни хвильового опору, а також шуму та різних спотворень.

Ручка регулятора гучності виточена із високоякісного цільного шматка алюмінію. Весь шлях аудіосигналу від входу до попереднього підсилювача до виходу з підсилювача - повністю балансний.
У попередньому підсилювачіАццуфасе Ц 2450использовано три блока для усиления сигнала в каждом канале. Печатные платы блоков усиления сделаны из фторуглеродной стеклоткани пропитанной фторуглеродной смолой. Передняя панель изготовлена ​​из 8 мм высококачественного анодированного алюминия. Боковые декоративные панели выполнены из массива японской хурмы, покрыты 12-ю слоями лака и отполированы.
Така конструкція корпусу надійно захищає схеми від різноманітних перешкод і наведень, а також має чудові антивібраційні якості.
У блоці живленняАццуфасе Ц 2450установлены два мощных экранированных трансформатора с фильтрацией четырьмя конденсаторами по 10000 uF каждый. Все платы сделаны из фторуглеродной смолы, обладающей очень низкой диэлектрической постоянной и минимальными потерями. Accuphase C 2450 оснащен индикацией фазы сигнала. Вы можете выбрать фазу индивидуально для каждого входа. Если индикатор горит – фаза 180, а если индикатор выключен фаза 0.

Опційно можна встановити плату ММ/МС фонокорректора AD-2850. Цей попередній підсилювач встановлений на антивібраційні ніжки, які виготовлені з високовуглецевого чавуну. Видатні характеристики та конструкція цього попереднього підсилювача дають реалізм, який просто захоплює дух і вражає звуком.

Характеристики

  • З алюмінію
  • 3-200000 Гц
  • > 110 Дб
  • < 0,005%
  • Повністю балансова
  • 2 пари
  • 5 пар
  • 2 пари
  • 1 пара (на касетний магнітофон)
  • Шампань
  • 38 Ватт
  • В комплекті
  • Яцкий ш,с м
  • 465 х 150 х 409 мм
  • 19,2 кг
  • Японія
Прочитайте все

Accuphase C-2450 характеристики

Виробник
Схемотехніка
Транзисторний
Темброблок
Є
Наявність фонокоректора
Ні
Співвідношення сигнал/шум
> 110 Дб
Аудіо входи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR
Аудіо виходи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR, Аналоговий 6.3mm jack
Колір
Золото
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Вага
19.2000
Розмір
465 х 150 х 409
Країна виробник
Японія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук