Артикул: 38188

BDI Avion Series II 8925

ШОУРУМ | ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Нет в наличии
Снято с производства
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

BDI Avion Series II 8925 Опис

За умови використання цієї тумби домашній кінотеатр вдасться розмістити в кімнаті практично будь-якої площі. У центральне відділення можна помістити невеликий гучномовець або набір дисків. Крім того, повністю вийнявши висувну скриньку, секцію можна перетворити на відкриту полицю для встановлення акустики заввишки до 20 см.
 
Наскрізна вентиляція
Для надійної роботи навіть під час пікових навантажень електронні компоненти повинні ефективно охолоджуватися. Конструкція стійок BDI сприяє проточній повітряній вентиляції завдяки наявності великої кількості вентиляційних отворів внизу стійки у внутрішніх полицях і в знімних задніх панелях.
 
Приховані коліщатка
Деякі предмети меблів забезпечені потайними коліщатками, які дозволяють переміщати по кімнаті навіть повністю навантажену важкою апаратурою стійку силами однієї людини.
 
Вбудований регулятор висоти
Якщо шафа або тумба встановлені не строго вертикально, то дверцята і висувні ящики можуть опинитися в неакуратному прочиненому стані. Якщо підлога в приміщенні нерівна, то не можна допустити, щоб це негативно впливало на функціонування та зовнішній вигляд домашнього кінотеатру. Для компенсації ухилу призначені вбудовані ніжки регулятори висоти.
 
ІЧ-управління
Дверцята із сірого скла, що приховують від очей електроніку, проте залишаються прозорими в ІЧ-діапазоні, в якому працюють пульти дистанційного керування. Це дозволяє уникнути необхідності використання складних та дорогих репітерів.
 
Прецизійна якість
При виготовленні меблів компанія BDI використовує тільки високоякісні конструкційні та оздоблювальні матеріали. Сполучні елементи та кріплення ретельно продумані. В результаті складання виявляється легким, а експлуатація - тривалим. Ексклюзивна фурнітура (наприклад, м'які петлі, що швидко роз'єднуються) підносять продукцію BDI на саму вершину якості.
 
Знімні задні панелі
Одним з конструкційних нововведень є наявність знімних або зміщуваних задніх панелей. Вони відкриваються дуже легко і забезпечують безперешкодний доступ до компонентів та їх роз'ємів. При знятті цих панелей стійкість усієї конструкції анітрохи не зменшується. Це дозволяє за необхідності встановити апаратуру, габарити якої перевершують глибину стійки чи тумби.
 
Загартоване скло
У більшості моделей BDI використано загартоване скло. Воно є практично безосколочним і в чотири-п'ять разів міцнішим, порівняно із звичайним склом. Загартоване скло без проблем витримує навантаження навіть найважчих компонентів.
 
Характеристики тумби під телевізор BDI Avion Series II 8925

  • Максимальне навантаження на верхню полицю – 79 кг.
  • Максимальна діагональ плазмового ТБ – 55"
  • Максимальна діагональ LCD-телевізора – 55"
 
Габарити (ВхШхГ): 570 х 1270 х 560 мм
 
  • Висота ніжок, що змінюється.
  • Висота полиць/мм, що змінюється.
  • Кількість ніжок - 2
  • Кабель: канал
  • Матеріал ніжок: Метал+Дерево
  • Ролики.
Прочитайте все

BDI Avion Series II 8925 характеристики

Виробник
BDI
Розмір
570 х 1270 х 560 мм
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
США
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук