Артикул: 24504

Drawmer 1961

ДИСКОНТНА ПРОГРАМА | КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Нет в наличии
Снято с производства
Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Drawmer 1961 Опис

Ні для кого не секрет, що вакуумні лампи надають аудіосигналу унікальну "теплоту" та "музикальність", але багато "класичних" лампових еквалайзерів не відповідають технічним характеристикам, що потрібні в сьогоднішнє століття цифровому звукозапису. Розроблений як доповнення до широковідомого мікрофонного передсилювача/лампового компресораДрамер 1960, ламповий еквалайзер 1961 поєднує малошумную схемотехніку і щонайменше дванадцяти активних лампових каскадів задля забезпечення двох каналів виняткової еквализации. Замість того, щоб використовувати змінний резистор як засіб керування частотою,одна тысяча девятьсот шестьдесят одинвикористовується та ж поворотна "крокова" система комутації, що і в класичних приладах. Це дозволяє оптимізувати значення компонентів для кожного частотного діапазону для забезпечення безкомпромісних характеристик у всьому аудіоспектрі, а також робить налаштування більш точним, особливо при обробці стереосигналів.

Конструкціяодна тысяча девятьсот шестьдесят одинкористувачеві керувати величиною "теплоти", самостійно вирішуючи, наскільки жорстко керувати лампами, забезпечуючи звук, такий же "чистий", як у кращих напівпровідникових пристроїв, або таким же "гарячим", як у найгарячіших класичних лампових приладів.одна тысяча девятьсот шестьдесят одиніодна тысяча девятьсот шестьдесятможна об'єднувати для отримання, фактично, двоканальної лампової мікшерної консолі - ідеального інструменту для мастерингу та пост-обробки.

Можливості, що надаються 1961 року включають:

  • Вхідний рівень: Змінний рівень входу від -20 дБ до +20 дБ гарантує сумісність із широким рядом джерел вхідного сигналу та дозволяє користувачеві оптимізувати рівень сигналу та керувати лампами за своїм бажанням. Світлодіодні стовпчасті діаграми дають ясне уявлення про рівень вхідного сигналу.
  • ВЧ фільтр: Змінний 12 дБ/октаву фільтр з плавним спадом, що налаштовується в діапазоні 15 Гц - 500 Гц, дозволяє користувачу видаляти небажані низи та інфразвуковий шум.
  • Еквалізація: Кожен канал 1961 має чотири секції головного еквалайзера з шістьма ретельно вибраними частотами, що перекриваються, і окремим ламповим каскадом для підвищення гармонійної чистоти. Кожна секція також включає змінну ширину діапазону від 0.3 октави до 3 октав і +18 дБ Cut та Boost. БАСОВІ частоти (Гц) 20, 32, 50, 80, 125, 200. НИЗЬКІ-СЕРЕДНІ частоти (Гц) 100, 180, 250, 400, 650, 1000.СЕРЕДНІ-ВИСОКІ частоти (кГц) 0.5, 0.8, 1.2, 2.0, 3.2, 5.0. Високі частоти (кГц) 2.5, 4, 6, 10, 15, 25.
  • НЧ фільтр: Переменный 12 дБ/октавый фильтр с плавным спадом, настраиваемый в диапазоне 2.5 кГц - 56 кГц, позволяет пользователю удалять ВЧ помехи или ограничивать чрезмерно высокие уровни верхних частот.
  • Вихідний каскад: Два додаткові лампові каскади в секції виводу кожного каналу дозволяють користувачеві досягти "м'якого обмеження", налаштовуючи регулятор рівня входу і візуально відстежуючи ефект світлодіодних індикаторів 'Soft' і 'O/L' (Overload).
  • Байпас: На додаток до головного обхідного перемикача для кожного каналу, кожен із параметричних та пологих фільтрів оснащений окремим обхідним перемикачем.Це не тільки робить 1961 дуже послідовним у налаштуванні, дозволяючи здійснювати миттєве порівняння A-B, але також дозволяє використовувати вихідні лампові каскади для додавання лампового фарбування без використання еквалайзера, просто залишивши кожен канал переключеним на 'In', а кожну індивідуальну секцію еквалайзера - на ' '.
  • Робочий рівень: Рівні -10 dBu та +4 dBu вибираються за допомогою перемикача на задній панелі.
  • Конектори інсертів: 1/4" джеки точки інсерту на задній панелі забезпечують пряме підключення до бічного ланцюга або точок інсерту мікрофонного підсилювача/лампового компресора Drawmer 1960.Коли 1961 і 1960 поєднуються, вони стають потужним пристроєм для запису сигналів прямо на плівку; управління посиленням, еквалізація та компресія можуть застосовуватися як до мікрофонних, так і до сигналів лінійного рівня без необхідності проходження через мікшерну консоль.
  • Входи та виходи: 1961 оснащений балансовими входами та виходами на конекторах XLR.

Технічні характеристики:

  • Рознімання: Симетричний XLR (Контакт 2+).
  • Вхідний імпеданс: 20 кОм.
  • Максимальний вхідний рівень: +17dB (+21dBu).
  • Вихідний імпеданс: 50 Ом.
  • Частотная черта: От 20Гц до 24кГц -1dB.
  • Перешкоди: 10Гц не гірше -80dB @ 20кГц не гірше -75dB.
  • Живлення: Роз'єм IEC, 95-125B або 190-250В @ 50-60Гц, 28 Вт.
Прочитайте все

Drawmer 1961 характеристики

Категория
Виробник
Колір
Чорний
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Країна виробник
Великобританія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук