Артикул: 32670

Accuphase C-2150

КОНСУЛЬТАЦІЯ ЕКСПЕРТА
Наявність уточнюйте
360 750 грн.
36 917 грн. x12

Доставка

Безкоштовна доставка в Україні, купуючи від 2000 грн!

  • Самовивіз
  • — З нашого офісу безкоштовний
  • — З відділення Нової Пошти безкоштовний
  • Кур'єром
  • — За вказаною адресою безкоштовний

Оплата

Готівка, Безготівка, Оплата частинами, Миттєва розстрочка

Гарантія та Сервіс

— 12 місяців офіційної гарантії

Купуючи у нас, ви завжди в плюсі
Найбільший інтернет магазин аудіо техніки в Україні.
Офіційний та оригінальний товар
Повернення/обмін товару протягом 14 днів
Швидко та дбайливо доставляємо товари до дверей!
Фізичний магазин та кімната прослуховування
Проф. консультація, досвід роботи понад 20 років!
Дисконтна система для постійних клієнтів

Accuphase C-2150 Опис

Accuphase C 2150 це попередній підсилювач абсолютно нового покоління і якості, в якому застосований патентований аналоговий балансний регулятор гучності - AAVA.

Аццуфасе Лабораториес, Нц.(Спочатку відомий як Kensonic Laboratories, Inc.) – Японський виробник High-End електроніки. Компанія Accuphase Laboratories утворена у 1972 році опальним інженером корпорації Kenwood – Jiro Kasuga.Kasuga не був згоден з позицією Kenwood у підході до розробки апаратури, багато його розробок так і не доходили до серійного виробництва через комерційну невигідність для корпорації. Після низки переговорів із керівництвом Kenwood Kasuga створює бренд Kensonic, куди переманює кілька провідних інженерів із компаній Marantz та Luxman.

Назва Accuphase була складена з префіксу «ACCU» - від слова accurate, "точний", і слова PHASE, "фаза", яка є найважливішою характеристикою технології відтворення звуку. Дана торгова марка дуже підходить для продукції компанії, оскільки відображає цю та інші важливі характеристики та проникає у найглибші технології відтворення звуку.

У нескінченній боротьбі за найкращу якість, яка потребує дуже високого рівня організації виробництва, було вирішено відмовитися від конвеєрних методів. У зв'язку з цим обсяги виробництва обмежені, і продукцію марки Accuphase можна придбати лише в деяких спеціалізованих магазинах.
Апаратура Accuphase не схильна до капризів моди, оскільки створюється, перш за все, заради дійсно високої вірності відтворення звуку. Це і є основна причина, через яку ця продукція не стала предметом масового виробництва.

Процесор AAVA поступово змінює рівень сигналу залежно від положення регулятора гучності. Результуючий струм дає змінний коефіцієнт посилення ланцюга, який регулює гучність музичного сигналу. Відповідний струм об'єднується і перетворюється на напругу на перетворювачі (I-V) перед відправкою на наступний етап.Підсилювачі безпосередньо змінюють коефіцієнт посилення і дозволяють досягти зміни гучності без зміни хвильового опору, а також шуму та різних спотворень. Найновіший регулятор гучності AAVA забезпечує неймовірну гладкість звучання та абсолютно комфортне прослуховування музики на різних рівнях гучності.

Ручка регулятора гучностіАццуфасе Ц 2150виточена з високоякісного цільного шматка алюмінію. Весь шлях аудіосигналу від входу до попереднього підсилювача до виходу з підсилювача - повністю балансний. У попередньому підсилювачі Accuphase C 2150 використано два блоки посилення сигналу в кожному каналі. Друковані плати блоків посилення виготовлені з фторвуглецевої склотканини просоченої фторвуглецевої смолою.Передня панель виготовлена ​​з 8 мм високоякісного анодованого алюмінію. Конструкція корпусу надійно захищає схеми від різноманітних перешкод і наведень, а також має чудові антивібраційні якості.

У блоці живлення попереднього підсилювача Accuphase C 2150 встановлені два потужні екрановані трансформатори з фільтрацією чотирма конденсаторами по 10000 uF кожен. Всі плати зроблені з фторвуглецевої смоли, що володіє дуже низькою діелектричною постійною і мінімальними втратами. Він оснащений перемикачем посилення і має три положення 12, 18 та 24 Дб.
З 2150 оснащений індикацією фази сигналу. Ви можете вибрати фазу для кожного входу індивідуально. Якщо індикатор горить - фаза 180, і якщо індикатор вимкнений фаза 0.

Аццуфасе Ц 2150може бути оснащений двома опціонально встановлюваними платами: DAC 40 і AD 30. Плата DAC 40, що вбудовується, оснащена цифро-аналоговим перетворювачем MDS++ (24bit/192Khz). Вона має: коаксіальний вхід (RCA S/PDIF 75 om), оптичний вхід (TosLink) та вхід USB 2.0. На платі AD 30 розташований ММ/МС фонокоректор.

Видатні характеристики та конструкція попереднього підсилювача Accuphase C 2150 дають реалізм, який просто захоплює дух і вражає звуком.

Регулятор гучності AAVA із нещодавно розробленою функцією ANCC

П'ять лінійних рівнів та два збалансовані входи для оптимальної гнучкості

Підтримка підключення рекордера

Реле логічного керування для найкоротших шляхів сигналу

Окремі джерела живлення для лівого та правого каналів

Модульная конструкция с отдельными усилителями слева/справа

Функція вибору фази

Тональний контроль

Виділений підсилювач для навушників

Слоти опціональної плати забезпечують додаткову універсальність для обробки цифрового введення та відтворення аналогових записів.

Характеристики

Модель Ц-2150
Діапазон частот, що відтворюються, Гц-кГц из-200
Загальні гармонічні спотворення, % 0,005
Співвідношення сигнал/шум, дБ сто десять
Поділ каналів, дБ сімдесят чотири
Аналогові входи РИА х щ, ХЛР х с
Аналогові виходи РИА х с, ХЛР
Вихід на навушники Є
Темброблок Є
Потужність в робочому режимі, Вт тридцять чотири
Пульт ДУ Є
Габаритні розміри (Ш * В * Г), мм 465150405
Вага, кг 16, я
Країна Японія
Прочитайте все

Accuphase C-2150 характеристики

Виробник
Схемотехніка
Транзисторний
Темброблок
Є
Наявність фонокоректора
Ні
Співвідношення сигнал/шум
110 Дб
Аудіо входи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR
Аудіо виходи
Аналоговий RCA, Аналоговий XLR, Аналоговий 6.3mm jack
Колір
Золото
Гарантія та сервіс
12 місяців офіційної гарантії
Вага
16.9000
Розмір
465x150x405
Країна виробник
Японія
Всі функції

Відгуки клієнтів

Додати Ваш відгук
Відгуків до цього товару ще немає. Бути першим, хто оцінює цей продукт.

Напишіть власний відгук